Schrijf je nu in voor een teamuitje in de vorm van een spannend moorddiner

moorddiner inschrijven kan hieronder. Gegarandeerd minimaal 1 live moord, professionele acteurs, zeer goed eten op een luxe locatie  en speuren als Poirot of Miss Marple 

Wat is een MoordEvent?

Een moordspel van Agatha Events is de enige echte detective ervaring van Nederland, waarbij de gasten één of meerdere realistische moorden moeten oplossen tijdens een moorddiner. Professionele acteurs confronteren u gedurende de avond met intriges, ruzies, onthulling en een moord.

Scènes, politieverhoren en confrontaties volgen elkaar op. Door uw ervaringen met andere gasten te delen kunt u alle relevante feiten achterhalen. Uiteindelijk moet ú er achter zien te komen, hoe de vork in de steel zit. 

Tegen het einde van het moordspel  zal u verzocht worden uw bevindingen op een politieformulier te rapporteren. Pas daarna wordt de oplossing bekend gemaakt en de dader(s) ontmaskerd en ingerekend door de politie. Een detectivespel waar u actief aan deel kunt nemen maar waar u ook als toeschouwer veel plezier aan zult beleve en is ideaal als teamuitje.

Moordverhalen

Hieronder treft u een kleine greep uit de vele moordverhalen die wij hebben ontwikkeld voor onze diverse MoordEvents. moorddiner inschrijven kan hierboven!

Er is een speciale surpriseparty voor een bekende zangeres georganiseerd en het belooft een feestelijke avond te worden vol swingende hits en mooie ballads. Dit alles is voor haar één grote verrassing. Maar het loopt allemaal iets anders dan gedacht en wellicht krijgt u nu wel de surprise van uw leven!
Deze Award wordt om de twee jaar uitgereikt als aanmoedigingsprijs voor een talentvol modeontwerper. Echter, een onbezorgde, feestelijke avond wordt wreed verstoord door een aanslag. Een inspecteur van de politie verschijnt ten tonele en vraagt om uw medewerking. Wie doet zich anders voor dan hij of zij daadwerkelijk is en wie gaat er hier over lijken om deze Award te winnen?
 
U en uw gasten worden uitgenodigd voor een benefietavond voor het Afrikaanse dorpje Bokwanti. De stichting die de avond organiseert zamelt al jaren geld in voor dit Afrikaanse dorpje. Wanneer er onverwacht een slachtoffer valt slaat de paniek toe bij de organisatie. Is het de Afrikaanse mystiek of heeft het helemaal niets met Bokwanti te maken?  

Contact ons

Hieronder onze contactgegevens. U kunt ons emailen of bellen. 

Telefoonnummers

030 666 6677 (algemeen - Kantoor)

06 2783 8080 (sales - Rik)

Adres

Damzigt 16

3454 PS De Meern

Dagelijks geopend van

09:00 - 17:00

info@agatha.nl

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google
Map
Satellite
100 m