MoordDiner

MoordDiner.
De enige echte sinds 1987

 

Een Moorddiner® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een heerlijk diner één of meerdere moorden moeten oplossen.

 

Hieronder treft u een kleine greep uit de vele moordverhalen die wij hebben ontwikkeld voor onze diverse Moordspel evenementen. En u kunt ook direct een MoordDiner boeken zoals op een kasteel. Ideaal voor een bedrijfsevenement.

 

Bij een Moorddiner van Agatha Events gaat het erom dat u als gast goed oplet en de juiste vragen stelt aan de verdachten - realistisch gespeeld door professionele acteurs van Agatha Events. Uiteindelijk moet u erachter zien te komen hoe de vork in de steel zit onder het genot van een goed glas wijn, uitgelezen gerechten en een stijlvolle locatie.

Het thema van het moordspel kan bijvoorbeeld een benefietdiner voor een klein dorpje in Afrika zijn, de uitreiking van een belangrijke muziek- of mode-award of de opnames voor een nieuw televisieprogramma. We hebben veel verhaalmogelijkheden die ongetwijfeld aansluiten op uw wens. 

Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw Moorddiner® of wilt u dat het evenement al eerder start? Geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor een moorddiner kan hieronder. Gegarandeerd minimaal 1 live moord, professionele acteurs, zeer goed eten op een luxe locatie en speuren als Poirot of Miss Marple.

Teamuitje?

Een moorddiner als teamuitje op een prachtige locatie met professionele acteurs.

Open MoordDiner®

Regelmatig organiseren we een MoordDiner op basis van open inschrijving. De eerst volgende keer is op 16 oktober aanstaande! Klik hier om u op te geven!

MoordDiner thuis of kantoor

Wij komen naar u toe met een gepast verhaal, u hoeft de deur dus niet uit. U regelt het eten en wij zorgen voor het entertainment die u van ons mag verwachten. 

Moordverhalen

We hebben tal van diverse moordverhalen om van ieder MoordDiner iets bijzonders en onvergetelijks te maken. Klik hieronder om een greep uit onze verhalen door te nemen.