En wat is het verschil met andere aanbieders?

Een Moordspel van Agatha Events is het enige echte detectivespel van Nederland, waarbij de gasten één of meerdere realistische moorden moeten oplossen. Professionele en ervaren acteurs confronteren u gedurende de avond, dag of weekend met intriges, ruzies, onthullingen en uiteindelijk een moord.

Scènes, politieverhoren en confrontaties volgen elkaar in rap tempo op. Door uw ervaringen met andere gasten te delen kunt u alle relevante feiten achterhalen. Uiteindelijk moet ú er achter zien te komen hoe de vork in de steel zit.

Tegen het einde van het moordspel zal u verzocht worden uw bevindingen op een politieformulier te rapporteren. Pas daarna wordt de oplossing bekend gemaakt en de dader(s) ontmaskerd en ingerekend door de politie. Een detectivespel waar u actief aan deel kunt nemen maar waar u ook als toeschouwer veel plezier aan zult beleven.

Mocht u besluiten Agatha Events te boeken, dan kunt u rekenen op professionele acteurs, begeleiding en advisering in het besluit van de horeca locatie en het verhaal. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een datum, locatie en menu, kunt u met een gerust hart de verdere organisatie aan Agatha Events overlaten.

Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen is verschijnen op het tijdstip van de uitnodiging, met een goed humeur en veel zin, want als het spel begint zult u een onvergetelijke (ont)spannende avond, dag of weekend beleven, waar nog lang over wordt nagepraat.