Wat is een MoordEvent van Agatha Events?

En wat is het verschil met andere aanbieders?

Een Moorddiner, -dag of -weekend van Agatha Events is het enige echte detectivespel van Nederland, waarbij de gasten één of meerdere realistische moorden moeten oplossen. Professionele en ervaren acteurs confronteren u gedurende de hele avond, dag of weekend met intriges, ruzies, onthullingen en uiteindelijk een moord.

Scènes, verhoren en confrontaties volgen elkaar  in rap tempo op. Door uw ervaringen met andere gasten te delen kunt u alle relevante feiten achterhalen. Uiteindelijk moet ú er achter zien te komen hoe de vork in de steel zit.

Tegen het einde van het Moordspel zal u verzocht worden uw bevindingen op een officieel (politie) formulier te rapporteren. Pas daarna wordt de oplossing bekend gemaakt en de dader(s) ingerekend. Het is dus een detectivespel waar u actief aan deel kunt nemen maar waar u ook als kijker veel plezier aan zult beleven.

Mocht u besluiten van de diensten van Agatha Events gebruik te willen maken, dan kunt u rekenen op professionele acteurs, begeleiding en advisering in de keuze van de locatie en het verhaal. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een datum, locatie en menu, kunt u met een gerust hart de verdere organisatie aan Agatha Events overlaten.

Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen is verschijnen op het tijdstip van de uitnodiging, met een goed humeur en veel zin, want als het spel begint zult u een onvergetelijke (ont)spannende avond, dag of weekend beleven, waar nog lang over wordt nagepraat.

Overzicht moordspelevenementen

 • Moorddiner®

  Tijdsduur: ca. 4½ uur

  Een Moorddiner® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een heerlijk diner één of meerdere moorden moeten oplossen.

 • Moorddag

  Tijdsduur: lunch tot (en met) diner

  Een Moorddag is een real-life detectivespel dat zich richt op spanning, vertrouwen en teambuilding. Het Moordspel begint veelal bij de lunch en eindigt voor of na het diner.

 • Moordweekend®

  Tijdsduur: variërend vanaf 1 tot 5 overnachtingen

  U bent nieuwsgierig van aard, niet bang uitgevallen en u houdt van de aangename kanten van het leven. Dan is een Moordweekend® u op het lijf geschreven.

 • Moord op Maat

  Stel uw eigen avond-, dag- of weekendprogramma samen!

  Al onze moordverhalen worden waar mogelijk aangepast aan het bedrijf en de gasten die deel zullen nemen aan het evenement.Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om een exclusief verhaal speciaal voor u op maat te laten schrijven. Wij gaan dan met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna zullen wij in overleg met u een thema voor het evenement kiezen dat het meest passend is voor uw bedrijf. Onze schrijvers zullen dan een verhaal speciaal voor uw gezelschap schrijven, mét of zonder moord.

  Mogelijke Thema's zijn bijvoorbeeld;

  Verjaardag Huwelijk Partnerdag Teambuidling Relatiegeschenk Jubileum etc.

  Natuurlijk overleggen wij dan ook met u wat de verdere invulling van de activiteiten zal moeten worden, denk hierbij aan activiteiten zoals;

  Actieve workshop boogschieten Wijn- / bierproeverij Helicopter vliegen White water raften GPS Biken Dropping E-steppen Cessna vliegen Quad rijden Escape Room En vele vele andere mogelijk activiteiten, de keuze is aan u!
© 2017 Agatha Events