Moorddag

Tijdsduur: lunch tot (en met) diner

Een Moorddag is een real-life detectivespel dat zich richt op spanning, vertrouwen en teambuilding. Het Moordspel begint veelal bij de lunch en eindigt voor of na het diner.

Bij een Moorddag kunt u kiezen uit diverse thema's, verhalen en locaties. Van een spannende cold-case zaak die zich ook afspeelt in de binnenstad en een CSI middag tot aan moord-plot met meerdere slachtoffers; u zult ervan verzekerd zijn dat u een moorddadig leuke dag gaat beleven.

Agatha Events schrijft ook verhalen op maat, speciaal afgestemd op uw gezelschap en uw wensen. Of u nu groots wilt uitpakken voor een teambuildingsmiddag met uw collga's of uw eigen bruiloft of verjaardag een crimineel tintje wilt geven: bij Agatha Events bent u aan het goede adres.

Een exclusieve Moorddag van Agatha Events kan al geboekt worden vanaf € 2.900,-.

Bent u met een klein(er) gezelschap, neem dan eens een kijkje bij onze Open Inschrijvingen.

Overzicht moordspelevenementen

 • Moorddiner®

  Tijdsduur: ca. 4½ uur

  Een Moorddiner® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een heerlijk diner één of meerdere moorden moeten oplossen.

 • Moorddag

  Tijdsduur: lunch tot (en met) diner

  Een Moorddag is een real-life detectivespel dat zich richt op spanning, vertrouwen en teambuilding. Het Moordspel begint veelal bij de lunch en eindigt voor of na het diner.

 • Moordweekend®

  Tijdsduur: variërend vanaf 1 tot 5 overnachtingen

  U bent nieuwsgierig van aard, niet bang uitgevallen en u houdt van de aangename kanten van het leven. Dan is een Moordweekend® u op het lijf geschreven.

 • Moord op Maat

  Stel uw eigen avond-, dag- of weekendprogramma samen!

  Al onze moordverhalen worden waar mogelijk aangepast aan het bedrijf en de gasten die deel zullen nemen aan het evenement.Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om een exclusief verhaal speciaal voor u op maat te laten schrijven. Wij gaan dan met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna zullen wij in overleg met u een thema voor het evenement kiezen dat het meest passend is voor uw bedrijf. Onze schrijvers zullen dan een verhaal speciaal voor uw gezelschap schrijven, mét of zonder moord.

  Mogelijke Thema's zijn bijvoorbeeld;

  Verjaardag Huwelijk Partnerdag Teambuidling Relatiegeschenk Jubileum etc.

  Natuurlijk overleggen wij dan ook met u wat de verdere invulling van de activiteiten zal moeten worden, denk hierbij aan activiteiten zoals;

  Actieve workshop boogschieten Wijn- / bierproeverij Helicopter vliegen White water raften GPS Biken Dropping E-steppen Cessna vliegen Quad rijden Escape Room En vele vele andere mogelijk activiteiten, de keuze is aan u!
© 2017 Agatha Events