Tijdsduur: ca. 4½ uur

Een Moorddiner® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een heerlijk diner één of meerdere moorden moeten oplossen.

Het thema kan bijvoorbeeld een benefietdiner voor een klein dorpje in Afrika zijn, de uitreiking van een belangrijke muziek- of mode-award of de opnames voor een nieuw televisieprogramma. We hebben veel plotmogelijkheden die ongetwijfeld aansluiten op uw wens.

Bij een Moorddiner® van Agatha Events gaat het erom dat u als gast goed oplet en de juiste vragen stelt aan de verdachten (realistisch gespeeld door professionele acteurs van Agatha Events).
Uiteindelijk moet u erachter zien te komen hoe de vork in de steel zit onder het genot van een goed glas wijn, uitgelezen gerechten en een stijlvolle locatie.

Afhankelijk van de groote van uw groep, kan een Moorddiner® van Agatha Events  al geboekt worden vanaf € 1.500,- (exclusief horeca arrangement)

Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw Moorddiner® of wilt u dat het evenement al eerder start? Geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden.

Bent u met een klein gezelschap, neem dan eens een kijkje bij onze Open Inschrijvingen.