Moordweekend®

Tijdsduur: variërend vanaf 1 tot 5 overnachtingen

U bent nieuwsgierig van aard, niet bang uitgevallen en u houdt van de aangename kanten van het leven. Dan is een Moordweekend® u op het lijf geschreven.

Al op de eerste avond, na aankomst in een luxueuze locatie, wordt een medegast vermoord. Een inspecteur van politie begint met uw hulp aan een onderzoek. En dat is nog maar het begin! Tijdens een Moordweekend maakt u dingen mee die u alleen maar op televisie ziet of waarover u in boeken leest.

U kunt zelf de dader(s) opsporen door de verdachten nader aan de tand te voelen en hun het vuur na aan de schenen te leggen. Onze acteurs blijven gedurende het hele weekend in hun rol.

De Moordweekenden van Agatha Events spelen zich af in sfeervolle hotels, prachtige kastelen en indrukwekkende landgoederen in binnen- en buitenland. Naast een flinke dosis spanning en de vele activiteiten is er voldoende ruimte voor broodnodige ontspanning in de vorm van een verfrissende wandeling en een praatje aan de bar.

De ervaring leert dat tijdens een Moordweekend® iedereen binnen een mum van tijd contact met elkaar heeft. Na afloop nemen de gasten vaak als oude vrienden afscheid van elkaar.

Voor wat betreft de lengte van het weekend zijn er diverse mogelijkheden: van diner tot en met ontbijt met één overnachting tot aan een lang Moordweekend met 3 of 4 overnachtingen. In ieder geval zult u na afloop terugkijken op een van de meest onvergetelijke weekenden van uw leven.

Een exclusief Moordweekend van Agatha Events kan al geboekt worden vanaf € 3.100,-.

Bent u met een klein(er) gezelschap, neem dan eens een kijkje bij onze Open Inschrijvingen.

Overzicht moordspelevenementen

 • Moorddiner®

  Tijdsduur: ca. 4½ uur

  Een Moorddiner® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een heerlijk diner één of meerdere moorden moeten oplossen.

 • Moorddag

  Tijdsduur: lunch tot (en met) diner

  Een Moorddag is een real-life detectivespel dat zich richt op spanning, vertrouwen en teambuilding. Het Moordspel begint veelal bij de lunch en eindigt voor of na het diner.

 • Moordweekend®

  Tijdsduur: variërend vanaf 1 tot 5 overnachtingen

  U bent nieuwsgierig van aard, niet bang uitgevallen en u houdt van de aangename kanten van het leven. Dan is een Moordweekend® u op het lijf geschreven.

 • Moord op Maat

  Stel uw eigen avond-, dag- of weekendprogramma samen!

  Al onze moordverhalen worden waar mogelijk aangepast aan het bedrijf en de gasten die deel zullen nemen aan het evenement.Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om een exclusief verhaal speciaal voor u op maat te laten schrijven. Wij gaan dan met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna zullen wij in overleg met u een thema voor het evenement kiezen dat het meest passend is voor uw bedrijf. Onze schrijvers zullen dan een verhaal speciaal voor uw gezelschap schrijven, mét of zonder moord.

  Mogelijke Thema's zijn bijvoorbeeld;

  Verjaardag Huwelijk Partnerdag Teambuidling Relatiegeschenk Jubileum etc.

  Natuurlijk overleggen wij dan ook met u wat de verdere invulling van de activiteiten zal moeten worden, denk hierbij aan activiteiten zoals;

  Actieve workshop boogschieten Wijn- / bierproeverij Helicopter vliegen White water raften GPS Biken Dropping E-steppen Cessna vliegen Quad rijden Escape Room En vele vele andere mogelijk activiteiten, de keuze is aan u!
© 2017 Agatha Events