Tijdsduur: variërend vanaf 1 tot 5 overnachtingen

U bent nieuwsgierig van aard, niet bang uitgevallen en u houdt van de aangename kanten van het leven. Dan is een Moordweekend® u op het lijf geschreven.

Al op de eerste avond, na aankomst in een luxueuze locatie, wordt een medegast vermoord. Een inspecteur van politie begint met uw hulp aan een onderzoek. En dat is nog maar het begin! Tijdens een Moordweekend maakt u dingen mee die u alleen maar op televisie ziet of waarover u in boeken leest.

U kunt zelf de dader(s) opsporen door de verdachten nader aan de tand te voelen en hun het vuur na aan de schenen te leggen. Onze acteurs blijven gedurende het hele weekend in hun rol.

De Moordweekenden van Agatha Events spelen zich af in sfeervolle hotels, prachtige kastelen en indrukwekkende landgoederen in binnen- en buitenland. Naast een flinke dosis spanning en de vele activiteiten is er voldoende ruimte voor broodnodige ontspanning in de vorm van een verfrissende wandeling en een praatje aan de bar.

De ervaring leert dat tijdens een Moordweekend® iedereen binnen een mum van tijd contact met elkaar heeft. Na afloop nemen de gasten vaak als oude vrienden afscheid van elkaar.

Voor wat betreft de lengte van het weekend zijn er diverse mogelijkheden: van diner tot en met ontbijt met één overnachting tot aan een lang Moordweekend met 3 of 4 overnachtingen. In ieder geval zult u na afloop terugkijken op een van de meest onvergetelijke weekenden van uw leven.

Bent u met een klein gezelschap, neem dan eens een kijkje bij onze Open Inschrijvingen.