MoordWeekend

MoordWeekend.
De enige echte sinds 1987

 

Een MoordWeekend® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een weekend met minimaal één overnachting op een stijlvolle locatie, zoals een kasteel of landgoed, één of meerdere moorden zult moeten oplossen.

 

Bij een MoordWeekend van Agatha Events gaat het erom dat u als gast goed oplet en de juiste vragen stelt aan de verdachten - realistisch gespeeld door minimaal 8 professionele acteurs van Agatha Events. Uiteindelijk moet u erachter zien te komen hoe de vork in de steel zit onder het genot van een goed glas wijn, uitgelezen gerechten en een stijlvolle locatie.

Het thema van het moordspel kan bijvoorbeeld een casting voor een nieuwe Nederlandse speelfilm zijn of de komst van een belangrijke feelgood-guru. We hebben veel verhaalmogelijkheden die ongetwijfeld aansluiten op uw wens. 

Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw MoordWeekend® zoals meerdere overnachtingen? Geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor een MoordWeekend kan hieronder. Gegarandeerd minimaal 1 live moord, minimaal 8 professionele acteurs, zeer goed verblijf op een luxe locatie  en speuren als Poirot of Miss Marple.

Teamuitje

Een moordweekend als teamuitje op een prachtige locatie met minimaal 8 professionele acteurs.

Wat is een moordspel van Agatha Events?

Een moordspel van Agatha Events is de enige echte detective ervaring van Nederland, waarbij u en uw gasten één of meerdere realistische moorden moeten oplossen tijdens een MoordWeekend .


Minimaal 8 professionele acteurs confronteren u gedurende het weekend met intriges, ruzies, onthulling en een moord. Scènes, politieverhoren en confrontaties volgen elkaar op. Door uw ervaringen met andere gasten te delen kunt u alle relevante feiten achterhalen. Uiteindelijk moet ú er achter zien te komen, hoe de vork in de steel zit. 

Tegen het einde van het moordspel  zal u verzocht worden uw bevindingen op een politieformulier te rapporteren. Pas daarna wordt de oplossing bekend gemaakt en de dader(s) ontmaskerd en ingerekend door de politie. Een detectivespel waar u actief aan deel kunt nemen maar waar u ook als toeschouwer veel plezier aan zult beleven en is ideaal als teamuitje.

Boek nu uw MoordDiner

Bedrijfsnaam Bedrijfsnaam
Contactpersoon *Contactpersoon
Adres Adres
Postcode Postcode
Woonplaats Woonplaats
Telefoonnummer *Telefoonnummer
Email * email adres
Datum *Datum
Aantal Deelnemers *Aantal deelnemers
Type MoordEvent *Type MoordEvent
Budgetindicatie Heeft u al een idee over het besteedbaar budget?
Bericht Bericht
Hoe heeft u ons gevonden? Google, startpagina of anders?

Open MoordWeekend®

We hebben via onze partner VillaVibes een aantal MoordWeekenden gepland. Klik hier om je in te schrijven via hun website.

Een MoordWeekend op basis van open inschrijving.

Regelmatig organiseert Agatha Events een MoordWeekend op basis van open inschrijving. Diverse moordverhalen, verschillende luxe locaties en minimaal 8 professionele acteurs die een onvergetelijk weekend compleet maken waar u als een echte detective een moord probeert op te lossen.

Een Open MoordWeekend is een ideaal weekendje weg voor individuen, stellen of kleine groepen. E.e.a. vindt doorgang bij minimaal 25 deelnemers.


De inschrijving voor het MoordWeekend op 19 en 20 februari 2022 is gesloten.

Schrijf u in voor een Open MoordDiner

Ik schrijf me in voor het MoordWeekend® op: Uw inschrijving
Uw naam *Uw voor- en achternaam
Emailadres *Uw emailadres
Telefoonnummer *Uw telefoonnummer
Adres *Uw adres
Postcode en woonplaats *Postcode en woonplaats
Aantal deelnemers *Uw gastenaantal inclusief uzelf
Hoe heeft u ons gevonden? Google, via via, facebook?
Heeft u eerder een MoordWeekend® van Agatha meegemaakt? Zo ja, welk verhaal was dit? vertel eens over uw ervaringen met ons
Opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen) uw opmerkingen

Moordverhalen

We hebben tal van diverse moordverhalen om van ieder MoordWeekend iets bijzonders en onvergetelijks te maken. Klik hieronder om een greep uit onze verhalen door te nemen.

Moordverhalen

volgens Agatha Christie stijl

Wij hebben vele moordverhalen die volgens het format van Agatha Christie zijn opgebouwd. De meest succesvolle hebben we hieronder beschreven. Ieder verhaal is aan te passen aan uw wensen!

Het Masker van Vanyan

8 acteurs

2 dagen

feelgood weekend, workshops

 

U bent uitgenodigd voor een heerlijk ontspannend en spiritueel weekend, met als highlight een sessie met de beroemde spirituele wijsgeer Vanyan, uit het mystieke India. Al gauw blijkt er meer aan de hand te zijn en na de eerste dodelijke aanslag zal het nog lastig zijn om te kunnen ontspannen. Aan u de taak om de inspecteur van politie te helpen het mysterie rondom de moord op te lossen.

 

Dit verhaal kent een aantal ludieke workshops gegeven door de acteurs in rol. E.e.a. zal bijdragen aan de lol met elkaar en kan een mooi onderdeel zijn van teambuilding.

The Casting Agency

8 acteurs

2 dagen

speelfilm, workshops

 

Aan het begin van het weekend wordt u feestelijk ontvangen door de crew van een nieuwe Nederlandse speelfilm, “Full House”. 

U bent uitgenodigd voor een casting-weekend en wellicht weet u zelf wel een klein rolletje te bemachtigen in deze grote productie. Maar al snel wordt er een dodelijke aanslag gepleegd. Wie waant zich nog veilig en wie gaat er “over lijken” voor de beste rol? Lukt het u dit mysterie te ontrafelen?

De Helden

8 acteurs

1 tot 2 dagen

cold case, geschiedenis

 

U heeft als doel een “cold-case” moordzaak op te lossen. De deelnemers gaan de omgeving verkennen om bewijsmateriaal te zoeken, getuigen te verhoren en situaties te reconstrueren.

Zestien jaar geleden is een 17-jarige jongen dood aangetroffen. Zijn vader werd veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf. Maar beging justitie hier geen misdadige blunder? Wie spreekt de waarheid en wie draagt er een groot geheim bij zich?


Dit plot is ook zeer geschikt als dagplot en zal tijdens de ochtend starten en voor of na het diner zijn ontknoping hebben.

Tournesol

8 acteurs

2 dagen

 

Treed binnen in de wereld van list en bedrog. Met een zonnige vakantie in het vooruitzicht, blijkt dat de medewerkers van Tournesol meerdere geheimen bij zich dragen.
Wordt dit wel een gezellige vakantie of vallen er lijken uit de kast?

 

Dit verhaal kent diverse leuke team activiteiten.