MoordWeekend

MoordWeekend.
De enige echte sinds 1987

 

Een MoordWeekend® is een real-life detectivespel waarbij u en de andere gasten tijdens een weekend met minimaal één overnachting op een stijlvolle locatie, zoals een kasteel of landgoed, één of meerdere moorden zult moeten oplossen.

 

Bij een MoordWeekend van Agatha Events gaat het erom dat u als gast goed oplet en de juiste vragen stelt aan de verdachten - realistisch gespeeld door minimaal 8 professionele acteurs van Agatha Events. Uiteindelijk moet u erachter zien te komen hoe de vork in de steel zit onder het genot van een goed glas wijn, uitgelezen gerechten en een stijlvolle locatie.

Het thema van het moordspel kan bijvoorbeeld een casting voor een nieuwe Nederlandse speelfilm zijn of de komst van een belangrijke feelgood-guru. We hebben veel verhaalmogelijkheden die ongetwijfeld aansluiten op uw wens. 

Heeft u specifieke wensen m.b.t. uw MoordWeekend® zoals meerdere overnachtingen? Geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden.

Inschrijven voor een MoordWeekend kan hieronder. Gegarandeerd minimaal 1 live moord, minimaal 8 professionele acteurs, zeer goed verblijf op een luxe locatie  en speuren als Poirot of Miss Marple.

Teamuitje

Een moordweekend als teamuitje op een prachtige locatie met minimaal 8 professionele acteurs.

Open MoordWeekend®

We hebben via onze partner VillaVibes een aantal MoordWeekenden gepland. Klik hier om je in te schrijven via hun website.

Moordverhalen

We hebben tal van diverse moordverhalen om van ieder MoordWeekend iets bijzonders en onvergetelijks te maken. Klik hieronder om een greep uit onze verhalen door te nemen.