Boek een MoordWeekend®


Zowel zakelijk als particulier: vanaf 15 personen heeft u al een gezellig en (ont)spannend MoordWeekend® op een top-locatie met smaakvolle gerechten en een prettige overnachting.

Wat is een MoordEvent?

Een MoordEvent van Agatha Events is de enige echte detective ervaring van Nederland, waarbij de gasten één of meerdere realistische moorden moeten oplossen. Professionele acteurs confronteren u gedurende de avond met intriges, ruzies, onthulling en een moord.

Scènes, politieverhoren en confrontaties volgen elkaar op. Door uw ervaringen met andere gasten te delen kunt u alle relevante feiten achterhalen. Uiteindelijk moet ú er achter zien te komen, hoe de vork in de steel zit. 

Tegen het einde van het MoordEvent zal u verzocht worden uw bevindingen op een politieformulier te rapporteren. Pas daarna wordt de oplossing bekend gemaakt en de dader(s) ontmaskerd en ingerekend door de politie. Een detectivespel waar u actief aan deel kunt nemen maar waar u ook als toeschouwer veel plezier aan zult beleven.

Inschrijving open MoordWeekend®

Een greep uit onze moordverhalen

Een (ont)spannend MoordWeekend® is niets zonder een goed moordverhaal. De hele beleving van speuren en ervaren begint zodra je aankomt op de locatie. Door wie wordt je ontvangen? En verloopt alles wel vlekkeloos? Niets is wat het lijkt...

Aan het begin van het weekend wordt u feestelijk ontvangen door organisatie van een “Feelgood Weekend”.  U bent uitgenodigd voor een heerlijk ontspannend en spiritueel weekend, met als highlight een sessie met de beroemde spirituele wijsgeer Vanyan, uit het mystieke India. Al gauw blijkt er meer aan de hand te zijn en na de eerste dodelijke aanslag zal het nog lastig zijn om te kunnen ontspannen. Aan u de taak om de inspecteur van politie te helpen het mysterie rondom de moord op te lossen. Dit plot kent een aantal ludieke workshops gegeven door de acteurs in rol. E.e.a. zal bijdragen aan de lol met elkaar en kan dus onderdeel zijn van teambuilding.

Aan het begin van het weekend wordt u feestelijk ontvangen door de crew van een nieuwe Nederlandse speelfilm, “Full House”.  U bent uitgenodigd voor een casting-weekend en wellicht weet u zelf wel een klein rolletje te bemachtigen in deze grote productie. Maar al snel wordt er een dodelijke aanslag gepleegd. Wie waant zich nog veilig en wie gaat er “over lijken” voor de beste rol? Lukt het u dit mysterie te ontrafelen?

U heeft als doel in dit weekend een “cold-case” moordzaak op te lossen. De deelnemers gaan de stad in om bewijsmateriaal te zoeken, getuigen te verhoren en situaties te reconstrueren. Zestien jaar geleden is een 17-jarige jongen dood aangetroffen. Zijn vader werd veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf. Maar beging justitie hier geen misdadige blunder? Wie spreekt de waarheid en wie draagt er een groot geheim bij zich?