Over Agatha Events

Vanaf 1986 is Agatha Events actief in het organiseren van evenementen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Één van de hoofdactiviteiten is het organiseren van Moorddiners®, Moorddagen en Moordweekends®.

Agatha Events maakt gebruik van professionele acteurs die hun rol tijdens de Moorddiners®, Moorddagen en Moordweekends® subtiel en met de nodige humor invullen. Het is aan u om goed op te letten, de juiste vragen te stellen, alert op de ontwikkelingen te reageren en door deduceren, reduceren en induceren, naar aanknopingspunten te zoeken. U kunt u daarbij laten inspireren door een goed glas wijn, uitgelezen gerechten en een stijlvolle locatie.

Met ongeveer 100 producties per jaar maakt Agatha Events slachtoffers op gerenommeerde horecalocaties, kastelen en landgoederen in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Het acteursbestand telt meer dan 50 professionele acteurs die naast de opdrachten voor Agatha Events veelal werkzaam zijn binnen het theater en de televisie- en filmindustrie.

Moorddiner®, Moordweekend® en Mysterytrip® zijn door Agatha Events gedeponeerde handelsmerken bij het Europees Merkenbureau voor de Benelux.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid staan bij Agatha Events hoog in het vaandel. Wij werken dan ook graag samen met horecalocaties met Green Key certificaat zoals de Bilderberg hotels, Figi, Camile Oostwegel, Dierenpark Amersfoort en Landgoed Duin & Kruidberg die allemaal het zilveren of gouden Green Key certificaat dragen. Maar ook de samenwerking met Siza in Arnhem en bijvoorbeeld Make-A-Wish Nederland en Boerderij Langerlust, waar gewerkt wordt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, dragen bij aan onze doelstellingen.

© 2017 Agatha Events