Sinds 1986 is Agatha Events actief in het organiseren van evenementen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze hoofdactiviteiten zijn het organiseren van Moorddiners ®, Moorddagen en Moordweekends ®.

Agatha Events zet professionele acteurs in die hun rol tijdens een Moorddiner ®, Moorddag of Moordweekend ® subtiel en met de nodige humor invullen. Het is aan u om goed op te letten tijdens verhoren en scenes, de juiste vragen te stellen aan acteurs en naar aanknopingspunten te zoeken tijdens het vinden van nieuw bewijsmateriaal. Dit allemaal onder het genot van een goed glas wijn, heerlijke gerechten en een stijlvolle locatie.

Met ongeveer 100 producties per jaar maakt Agatha Events slachtoffers op gerenommeerde horecalocaties, kastelen en landgoederen in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Het acteursbestand telt meer dan 40 professionele acteurs die Agatha Events ook werkzaam zijn binnen het theater en de televisie- en filmindustrie.

Moorddiner®, Moordweekend® en Mysterytrip® zijn door Agatha Events gedeponeerde handelsmerken bij het Europees Merkenbureau voor de Benelux.