Agatha Events bestaat uit een hechte familie van medewerkers. Deels achter de schermen voor het productionele en financiële werk, maar het overgrote deel werkt natuurlijk voor de schermen. Ons acteursbestand telt zo'n 50 professionele acteurs & actrices die naast de opdrachten voor Agatha Events veelal werkzaam zijn binnen het theater en de televisie- en filmindustrie. Hieronder hebben wij enkele medewerkers uitgelicht.

Al meer dan 10 jaar is Wouter acteur bij Agatha Events. Met momenteel meer dan 35 verschillende rollen, kan het zo maar eens gebeuren dat u Wouter in één van de producties voorbij ziet komen.

Vele mooie rollen heeft Ellen vertolkt in films, op televisie en in het theater, en zo ook bij Agatha Events. Wij zijn dan ook trots dat zij zich thuis voelt in onze wereld van moord en doodslag. Als onschuldige verdachte of als dader, Ellen speelt haar rollen met zoveel verve dat menig gast in haar een vermoorde onschuld ziet.

Alweer zo'n 20 jaar speelt Loek in de producties van Agatha Events. Al honderden keren is hij vermoord en misschien nog wel vaker is hij de dader geweest. Loek speelt niet alleen, maar hij schrijft ook al jaren voor Agatha Events. Veel van de verhalen die nu actief gespeeld worden komen van zijn hand. Verhalen vol humor en vooral veel moorden natuurlijk.

Van weddingplanner die de organisatie van de dag strak in handen heeft tot zangeres van het levenslied die verrast wordt met een feestelijke avond: in de afgelopen jaren heeft Marie Louise van elk personage iets bijzonders weten te maken. En is ze niet aan het werk bij ons, dan kun je haar terugvinden bij onder andere Jungleclub op RTL4.

Al jaren behoort Hans tot de familie van Tante Agatha, geen rol is voor Hans te gek. Van dwaze vader tot inspecteur van politie, Hans weet elke rol tot in detail neer te zetten. Velen zullen Hans kennen van televisie, film en theater, maar zodra hij bij Agatha ten tonele verschijnt, zie je een hele andere kant van hem. Een acteur in hart en nieren.

Bekend van onder andere Hofplein TV en de sprankelende swingende meidengroep BB Bootleg, maar ook een graag geziene actrice bij Agatha Events. Afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg en met jaren ervaring als actrice weet Marcella van elke productie weer een moorddadig feest te maken met een criminele twist.

Televisie, film, theater, niets is te gek voor Luca. Bij Agatha Events vertolkt hij dan ook zeer diverse rollen; van verdachte tot slachtoffer en van suvival-expert tot freelance journalist. Velen zullen hem herkennen uit bijvoorbeeld GTST, maar bij Agatha zul je een heel ander gezicht van hem zien, misschien wel die van de dader!

Al weer heel wat jaren versterkt Carolein het hechte team van Agatha Events. Gespecialiseerd in spectaculaire ontknopingen en een ware specialist in bijvoorbeeld boogschieten. Carolein is werkelijk van alle markten thuis. Straattheater, Spoorwegmuseum, kindertheater, Raveleijn, allemaal kleuren op haar palet. Maar bloedrood is toch de meest favoriete.

Andy van Veen, een meester in misleiding. Het ene moment tref je hem vrolijk aan tafel bij de gasten en het volgende moment wordt hij voor hun ogen neergeschoten. Maar niets is wat het lijkt bij Agatha Events en zo is het ook bij andy, want ook als dader is hij crimineel goed, dan weet hij weer iedereen voor zich te winnen waardoor niemand hem nog verdenkt. Kortom een heerlijke alleskunner waar we trots op zijn.

Floor Punselie is een echte spetter in de Agatha familie. Een waar acteertalent die zich uit de meest benarde situaties weet te bevrijden met zang, humor en geweldige improvisatie. Zo kun je haar in diverse Agatha producties treffen als bloedmooie zangeres, ex-drugsverslaafde of 'toevallige' voorbijganger. Maar let goed op, want wanneer zij in de buurt is gebeuren de meest onverwachte dingen, met her en der een bloedspetter.

Olaf van der Hee, een vertrouwd gezicht in onze familie. Jaarlijks is hij te zien op De parade met 'De Dansdokters', maar ook kunt u hem tegenkomen als trainingsacteur en op televisie in bijvoorbeeld de jeugdserie 'Spotlight'. Als Olaf in rol ergens binnen komt dan weet je ook gelijk dat hij er is. Als twijfelachtige regisseur, arogante televisiepresentator of als inspecteur van politie, Olaf voelt zich thuis in zo'n beetje alle personages bij Agatha events.Wie weet is hij wel de dader of het volgende slachtoffer?

Van authentieke Historische evenementen tot sprookjesachtige kindervoorstelingen. Wellicht kent u haar als 'Ella het elfje', uit het gelijknamige kinderboek, van diverse (korte) films of misschien als vaste verschijning op de jaarlijkse Elfia & Fantasyfair. Froukje heeft veel in haar mars. En ook bij Agatha Events maakt ze bij velen een onvergetelijke indruk, van (on)schuldige secretaresse tot arrogante suvival-instructrice. Het is een vrouw met vele gezichten, kunt u haar ware gezicht ontdekken?

Tevens is Froukje directrice van Agatha Events en produceert alle MoordEvents.

Remco de Vos. Zowel voor als achter de schermen is Remco een actief familielid. Producties, bewijsmateriaal, sales, Remco is van vele markten thuis. Zo kun je hem tegenkomen in diverse Moorddiners, -dagen en -weekends. Maar mocht Remco niet gecast zijn voor die ene productie waar u getuige van bent, dan is de kans groot dat het bewijsmateriaal dat u aantreft van zijn hand afkomstig is. Met een geweldig oog voor detail weet Remco alles tot in de puntjes te verzorgen. Van ons nieuwste verhaal "Rotterdamse Penoze" tot één van onze herschreven klassiekers "Surprise!!", Remco regelt en speelt alles crimineel perfect!

Juliëtter Keller, alweer sinds 2013 lid van onze familie. Wellicht denk u nu wel; "Wat een bekend gezicht!". Dat zou prima kunnen want Juliëtte is zowel op televisie, in theater en ook in film zeer actief. Van diverse 48hfp-producties tot tv-series en videoclips, Juliëtte is een bezige bij. Binnen de cast bij Agatha events speelt ze vaak de enthousiaste en blije 'verdachte', maar misschien schuilt er onder al die energie en vrolijkheid wel een gewetenloze dader. Weet u haar te ontmaskeren als dader of wordt zij het volgende slachtoffer?

Pauline Fokkelman is wellicht één van de meeste vertrouwde gezichten bij Agatha Events. Ze is al ruim 20 jaar lid van onze familie en heeft daarmee wellicht wel de meeste diverse producties op haar naam staan. Menig kasteel en landgoed in binnen- en buitenland heeft ze onveilig gemaakt met Agatha Events. Elke keer weer weet Pauline met haar professionaliteit een onvergetelijke avond, dag of weekend te brengen voor de gasten. Wie weet treft u haar de volgende keer ook!

Marieke van de Laar, Ook alweer ruimt 10 jaar één van de vaste gezichten in de familie. Naast de moorddadige producties bij ons ook veel te zien geweest op televisie en in theaters in o.a.: Achter gesloten deuren, Beschuldigd, Overspel in de liefde, maar ook in commercials van Basic-Fit, All You Need is Love en Belvilla. Kortom Marieke is een alleskunner, zo wordt ze ook geregeld neergestoken of -geschoten, vergiftigd en neemt ze wraak met messen, vuurwapens en vergif.

Rik Sinkeldam; producent, acteur, regisseur en stuntman. Hij was al eerder te zien in diverse (internationale) films zoals: Ocean's 12, Deuce Bigalow, Zwartboek, Amsterdam Heavy, Zombibi en Fashion Chicks. Bij Agatha is Rik vooral achter de schermen actief met productie & acquisitie, maar zo nu en dan speelt Rik de sterren van de hemel in één van onze Moorddadige producties. Dus treft u hem tijdens een Moorddiner, -dag of -weekend, pas op, hij heeft vele gezichten.

Mariëlle Thiadens, een (h)eerlijke actrice. Van Criminele spin in het web, tot rechtvaardige inspecteur van politie en misdadig slachtoffer, Mariëlle gaat geen uitdaging uit de weg. Ze al jaren actief in de entertainmentbranche. Een echt professional in acteren, presenteren, stemacteren, organiseren, en improviseren. Mariëlle heeft vele gezichten en die kan ze naar hartelust toepassen in onze diverse moorddadige producties in binnen- en buitenland.

Bas de Bont, ervaring op zoveel gebieden als acteur. Van improvisatieacteur, trainingsacteur tot cliniclown, wat heeft Bas veel kennis en kunde in huis. Kunde die hij ook graag toepast bij Agatha Events. Kunde om slachtoffers te maken zonder gezien te worden, kunde om te sterven als geen ander. Bas speelt in diverse producties zoals: Make Me Over, The Casting Agency, De Helden en The Sing-off! Samen met de rest van de cast weet Bas er altijd weer een moorddadig feest van te maken.

Gwen Talsma, schrijfster, dichter, living statue en briljant actrice. Met een lange historie als actrice welke (zoals enkele anderen bij Agatha Events) begon bij het voormalige 'Land van Ooit!', heeft Gwen een prachtig repertoire opgebouwd aan diversiteit in haar rollen. Ze speelt een heerlijke nerdy assistente, maar ook de duivelse zus met twee gezichten is haar op het lijf geschreven. Ze is een geweldige input bij Agatha Events en keer op keer weet ze iedereen weer te verrassen.

© 2017 Agatha Events