Het team

Agatha Events bestaat uit een hecht team van kantoorpersoneel en acteurs die allemaal maar 1 doel hebben: ervoor zorgen dat uw MoordEvent onvergetelijk wordt. Achter de schermen worden door het productieteam draaiboeken gemaakt, moordplots continue aangepast, overleg met horeca locaties onderhouden, bewijsmateriaal verzameld en acteurs ingeboekt.

Tijdens het MoordEvent zelf zijn het vooral de acteurs die alles letterlijk tot leven (en uiteindelijk om het leven) brengen. Ons acteursbestand telt zo'n 40 professionele acteurs & actrices die naast  Agatha Events ook werkzaam zijn binnen het theater en de televisie- en filmindustrie. U hoeft dan ook niet vreemd op te kijken als u bijvoorbeeld een acteur herkent van uw favoriet televisie programma.

Froukje

Productie Manager

Rik

Sales en Marketing

Agatha 

Bron van inspiratie

MISSIE

Onze missie is het leveren van hoogwaardig entertainment  in de vorm van MoordDiners®, MoordWeeknden®  en moorddagen, met de inzet van professionele acteurs, sluitend bewijsmateriaal en meer dan voldoende speurwerk voor de aanwezige gasten volgens de verhaal opbouw van Agatha Christie.

 

VISIE

Om dit te kunnen bereiken, hebben wij een strenge selectie van acteurs, hanteren wij een zeer hoge kwaliteitsnorm m.b.t. het gebruik van bewijsmateriaal en verhaalverloop en stellen wij strenge eisen aan de horeca locatie en diens aanbod. Een positieve klantbeleving staat bij ons centraal en kunnen wij op deze manier garanderen.