Het team.
Gedreven en passievol

creërt een onvergetelijke ervaring

Agatha Events bestaat uit een hecht team van kantoorpersoneel en acteurs die allemaal maar 1 doel hebben: ervoor zorgen dat uw MoordEvent onvergetelijk wordt.

Achter de schermen worden door het productieteam draaiboeken gemaakt, moordplots aangepast aan uw wensen, contact met horeca locaties onderhouden, bewijsmateriaal verzameld en acteurs ingeboekt.

Tijdens het MoordEvent zelf zijn het vooral de acteurs die alles letterlijk tot leven (en uiteindelijk om het leven) brengen. 

Ons acteursbestand telt zo'n 40 professionele acteurs & actrices die naast  Agatha Events ook werkzaam zijn binnen het theater en de televisie- en filmindustrie. U hoeft dan ook niet vreemd op te kijken als u bijvoorbeeld een acteur herkent van uw favoriet televisie programma.

 

Over ons

Kantoor.
Dit zijn uw contactpersonen

Andy van Veen

Productie manager Agatha Events
Andy
Productie Manager
 

Uw contactpersoon aangaande iedere productie. Hij is de spin in het web als het gaat om de volledige coördinatie en uitvoer van ieder moorddiner, moordweekend of moordspel.

Rik Sinkeldam

Algemeen Directeur
Rik
Algemeen Directeur
Sales en Marketing
 

Wanneer u voor informatie belt, is de kans erg groot dat Rik u beantwoordt. Hij interpreteert uw wensen en weet dit te vertalen naar een passende offerte voor uw moord evenement.

Agatha
Bron van inspiratie
 

Danzij de verhalen van Agatha Christie heeft ons bedrijf een bestaansrecht opgebouwd. Al onze moordplots zijn opgebouwd volgens dezelfde principes als een Agatha Christie -verhaal.

Missie

Onze missie is het leveren van hoogwaardig entertainment  in de vorm van MoordDiners®, MoordWeekenden®  en moorddagen, met de inzet van professionele acteurs, sluitend bewijsmateriaal en meer dan voldoende speurwerk voor de aanwezige gasten volgens de verhaal opbouw van Agatha Christie.

Visie

Om onze missie waar te kunnen maken, hebben wij een strenge selectie van acteurs, hanteren wij een zeer hoge kwaliteitsnorm m.b.t. het gebruik van bewijsmateriaal en verhaalverloop en stellen wij hoge eisen aan de horeca locatie en diens aanbod. Een positieve klantbeleving staat bij ons centraal en kunnen wij op deze manier garanderen.