Vragen

Vragen.
Veel gesteld

Met de antwoorden erbij.

Agatha Events heeft een groot aantal "Partners in Crime" met wie wij gunstige afspraken hebben gemaakt rondom horeca en verblijf. Tevens zijn deze locaties door ons goedgekeurd om een Moordspelevenement te organiseren. Mocht u zelf een locatie hebben, dan zullen wij deze toetsen op speelbaarheid. Hieraan zitten extra kosten verbonden.

Bij ieder moordspelevenement die wij organiseren valt er altijd minimaal 1 live slachtoffer voor uw ogen. Aan u de taak om de moordenaar te ontmaskeren!

In principe zijn de moordspel evenementen van Agatha Events vanaf een jaar of 15. Dit omdat het ook vaak opletten geblazen is, tijdens een woordenwisseling tussen acteurs of het onderzoeken van soms complex bewijsmateriaal. Qua spanning zijn sommige moordverhalen niet geschikt voor kinderen. Informeer altijd bij ons, om te verifieren of e.e.a geschikt is voor jongere kinderen.

Ieder moordspel evenement die Agatha Events organiseert is op maat. Alles is afhankelijk van het totaal aantal gasten, de locatiekeuzen, het type moordverhaal en eventueel de datum. Vult u gerust het offerte formulier in, om een indicatie van prijzen voor u en uw gezelschap te krijgen.

Wij hebben minimaal 5 weken nodig om alles voor te organiseren voor uw moordspel evenement. In de maanden september t/m december zijn wij het drukst, dus verdiend het de aanbeveling om tijdig te boeken. 

Agatha Events heeft een groot bestand aan professionele acteurs, die voor televisie, film, theater kunnen spelen. Hiertussen zitten ook trainingsacteurs en musical professionals. Wij casten zeer zorgvuldig per moordverhaal, zodat uw ervaring optimaal is.