Wat is een Moordspel evenement van Agatha Events?

Een moordspel  van Agatha Events is het enige echte real-life detectivespel van Nederland dat gespeeld kan worden in één dagdeel, uit te breiden tot een (maximaal) programma van 5 dagen met 4 overnachtingen en alles daar tussenin in binnen- en buitenland. Tijdens een moordspel zullen uw gasten één of meerdere moorden moeten oplossen en speuren als een detective tijdens een bedrijfsuitje, teambuilding dag, familie aangelegenheid of ieder andere gelegenheid die u graag onderneemt met anderen.


Onze MoordEvents zijn een interactief theaterstuk die zich afspeelt voor uw ogen; tussen en mét uw gasten. Levensechte personages, die samen met uw gasten een mooie avond voor de boeg hebben. Denk bijvoorbeeld aan een casting voor een nieuwe speelfilm, een seminar over een nieuw te verkopen topproduct of het uitreiken van een award aan een fantastische zangeres. Onder dat soort voorwendselen starten de evenementen en het eerste uur lijkt zich daar ook niets raars in te ontvouwen. Hoewel... Ruzies, meningsverschillen en roddels vullen langzaam de dag of avond en dan ineens: een eerste slachtoffer! 

De politie stapt binnen en het evenement krijgt een andere toedracht. Uw gasten zullen actief op zoek moeten naar de dader, onder begeleiding van de politie. Ondertussen gaan de personages onverstoorbaar door met hun eigen plan van de avond, al gaan er hier en daar wat maskers af en vallen levens door de spreekwoordelijke mand. 


Sinds 1987 heeft Agatha Events ervaring in het organiseren van moorddiners, moorddagen en moordweekends. Mocht u besluiten van de diensten van Agatha Events gebruik te willen maken, dan kunt u rekenen op professionele acteurs, begeleiding en advisering in de keuze van de locatie en het verhaal. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een datum, verhaal, locatie en arrangement, kunt u met een gerust hart de verdere organisatie aan Agatha Events overlaten. Bij al onze verhalen wordt, in overleg met u, een gefingeerde uitnodiging opgesteld. De uitnodigingen worden in de regel twee weken voor de speeldatum aan u geleverd, waarna u deze zelf, op een voor u geschikt moment, kunt distribueren onder uw gasten. Dit gaat gepaard met onze spelregels. Agatha Events stelt een draaiboek samen, waarin met de locatie afspraken worden vastgelegd over de komst van de acteurs, de opbouw van de ruimte en hoe het spel tijdens het diner, dag of weekend zal verlopen. U hoeft zich hier dus geen zorgen over te maken! 

Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen is verschijnen op het tijdstip van de uitnodiging, met een goed humeur en veel zin, want als het spel begint zult u een onvergetelijke en (ont)spannende avond, dag of weekend beleven, waar nog lang over zal worden nagepraat.